Ingredients: (4 per.)
1,5 kg. de patates monalisa
1 Kg de cloïsses
2 talls de pernil del país
2 cebes ciselé
Fumet
All, julivert i safrà
Xerès sec
Sal
Preparació:
Saltejar el pernil a trossets en una cassola; reservar. En el mateix oli, sofregir la ceba a foc suau. Afegir les patates, el pernil i el fumet; deixar coure uns 15 minuts. Salar.
Afegir la picada d’all, julivert, safrà i vi blanc.
Afegir les cloïsses, tapar i coure 5 minuts més, que les cloïsses quedin obertes.
Per netejar les cloïsses: deixar-les ben netes amb aigua i sal durant la nit i després posar-les damunt el marbre, separades fins que s’obren una mica i treuen la llengüeta; això vol dir que són bones. Les que no s’obren, podem ajudar-les amb un ganivet. L’objectiu és que no tinguin gens de sorreta fina, ja que donaria mal gust al plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada