Despres de molts mesos de no escriure darrerament estem provant receptes noves, per tant toca actualitzar el blog abans que caiguin en l'oblit. M'hi poso sense accents i sense temps, maximitzant l'objectiu d'aquest blog: ser la meva llibreta de receptes i un recurs on enviar coneguts que demanen com cuinar plats concrets, res mes. Cap formalisme, doncs, estem en familia.
Recepta del gazpacho treta de directo al paladar i adaptada als principis montignac (sense pa) i ls gustos caseros:
- 1kg i poc de tomaquets madurs
- 400 gr. de cogombre
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 200 gr. de ceba
- 1 gra d'all
- 50 ml d'oli d'oliva verge
- 25 ml de vinagre de vi negre
- 25 ml d'aigua
- sal
Negetem i tallem a daus tots els ingredients. Recordem de pelar els tomaquests escaldant-los. Ho posem en un bol juntament amb els liquids, remenem i ho deixem tapat a la nevera a passar la nit.
L'endema triturem tots els ingredients i els passem pel xino o un colador de reixeta.
Guardem la pasta que sobre que no passa pel colador i la utilitzem com a salsa de tomaquet per altres plats
Recepta del gazpacho treta de directo al paladar i adaptada als principis montignac (sense pa) i ls gustos caseros:
- 1kg i poc de tomaquets madurs
- 400 gr. de cogombre
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 200 gr. de ceba
- 1 gra d'all
- 50 ml d'oli d'oliva verge
- 25 ml de vinagre de vi negre
- 25 ml d'aigua
- sal
Negetem i tallem a daus tots els ingredients. Recordem de pelar els tomaquests escaldant-los. Ho posem en un bol juntament amb els liquids, remenem i ho deixem tapat a la nevera a passar la nit.
L'endema triturem tots els ingredients i els passem pel xino o un colador de reixeta.
Guardem la pasta que sobre que no passa pel colador i la utilitzem com a salsa de tomaquet per altres plats
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada