dilluns, 11 de juny del 2012

Gazpacho

Despres de molts mesos de no escriure darrerament estem provant receptes noves, per tant toca actualitzar el blog abans que caiguin en l'oblit. M'hi poso sense accents i sense temps, maximitzant l'objectiu d'aquest blog: ser la meva llibreta de receptes i un recurs on enviar coneguts que demanen com cuinar plats concrets, res mes. Cap formalisme, doncs, estem en familia.

Recepta del gazpacho treta de directo al paladar i adaptada als principis montignac (sense pa) i ls gustos caseros:

- 1kg i poc de tomaquets madurs
- 400 gr. de cogombre
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 200 gr. de ceba
- 1 gra d'all
- 50 ml d'oli d'oliva verge
- 25 ml de vinagre de vi negre
- 25 ml d'aigua
- sal

Negetem i tallem a daus tots els ingredients. Recordem de pelar els tomaquests escaldant-los. Ho posem en un bol juntament amb els liquids, remenem i ho deixem tapat a la nevera a passar la nit.

L'endema triturem tots els ingredients i els passem pel xino o un colador de reixeta.

Guardem la pasta que sobre que no passa pel colador i la utilitzem com a salsa de tomaquet per altres plats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada