dilluns, 7 de febrer del 2011

mil fulls de carbassó i guacamole

Avui per dinar m'he fet milfulls de carbassó als 4 formatges. He agafat un carbassó, l'he tallat a rodanxes i les he fregit amb poc oli. n'he posat una primera capa a la plata del forn, i per sobre hi he posat formatge de cabra, feta i formatge blau (els que tenia per casa). Ho he tapat amb una segona capa de carbassons i a sobre hi he tirat parmesà ratllat. I uns 10 minuts al forn, amb gratinat final (nota: no aconsegueixo gratinar en aquest forn, de moment, tot són botonets i no entenc quina és l'opció de gratinar, però ja ho aconseguiré).


Un cop ho he menjat he vist que no atipava ni de conya i m'he fet un guacamole. Pel meu gust, encara no és perfecte, però cada cop em surt millor. Hi he posat:
- 2 avocats
- 1 tros de tomàquet
- 1 miqueta de res de ceba vermella
- una mica de cilantre
- 1 raig de llimona
- pols de bitxo
- sal
- pebre negre
- 1 raig d'oli
Tot tallat ben petitet i barrejat bo i axaifant l'avocat, fins que queda una pasta, que no ha de ser excessivament fina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada