dilluns, 7 de febrer del 2011

cuina al vapor

Aquest any els reis ens van portar un parell de fundes per cuinar al vapor, prèviament recomenades per l'Helena. Les trobareu a aquesta pàgina. www.lekue.es
 El cas és que és molt fàcil cuinar-hi, al forn o microones, i el menjar és molt sa i boníssim. De moment només hem fet receptes senzilles, que no val la pena explicar, però a tall d'exemple, i per mostrar-vos els estris, he volgut penjar el peix que vam fer l'altre dia.
Per en Selim ..... un peix del mar hegeni que li recorda els sabors de casa. Tan senzill com posar-lo sencer al recipient sal-pebrat i amb un raig de llimona.
Per mi truita amb bacon. Vaig posar fulles de llorer dins la truita i una mica de pbere, i la vaig embolicar amb bacon. I cap al recipient.
Ho vam posar tot al forn uns 15 minuts i llestos.
I per acompanyar, una amanida de tomàquet i formatge de cabra i vinho verde com a record del viatge a Port amb l'Eva, l'Àngels i l'Arturo.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada