dimarts, 24 de maig del 2011

Cigrons amb vieires i gambes


Aquesta recepta és una adaptació una mica lliure de la que hi ha en aquesta pàgina del club de cuines de tv3, segur que l'original és boníssima, però el resultat de la que vam fer a casa era espectacular.

Ingredients:
- 2 llaunes de cigrons cuits (més o menys 1 quilo)
- 2 cebes
- 12 vieires
- 10 gambes
- 1 tomàquet gros
- 1 got de vi blanc (jo vaig fer servir un riesling alemany, massa bo per cuinar però era el que tenia)
- all i julivert
- una mica d'aigua

Sofregim la ceba tallada petita.

Quan estigui daurada hi afegim el tomàquet ratllat, ho remenem bé que es cogui un pelet, hi tirem l'all i el julivert, salpebrem i remenem.

Hi tirem el vi blanc i deixem un minutet que evapori l'alcohol.

Hi afegim els cigrons i si cal una mica d'aigua i deixem coure uns 10 minuts.

Hi afegim les vieires i les gambes i ho deixem coure entre cinc i deu minuts més, i d'aquí directe al ventre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada