dilluns, 24 de gener del 2011

Un altre blog?

Jo no serveixo per portar un diari, va quedar clarament demostrat en el meu intentn de l'hivern passat. Per tant, que ningú esperi un nou blog.

Però a casa tenim un problema, hem decidit que volem apliar el nostre menú provar nous plats. Perfecte, diem, ens agradaria cuinar... busquem per internet, comparem receptes, i generalment acabem fent una barreja entre una i altra i creant la nostra propia via. Normalment els plats tenen èxit, però massa sovint oblidem els detalls de la recepta, més endavant aparquem la memòria del plat, i finalment acabem per tornar a la ronda de menú de sempre.

Per això existeixen les llibretes per receptes, oi? Doncs més o menys això és el que vull fer, tenir un lloc on apuntar el que cuinem per no oblidar què hem fet i com. I, ja de passada, fem-ho modern, total, no vindrà d'uns minuts extres a l'ordinador, i a més així ho pot veure tothom que hi estigui interessat.

Per mi, aquest blog té 3 objectius principals:

1. La ja descrita funció de receptari particular

2. Que el pare, com a gurú de la gastronomia familiar; la mare, com experta en receptes mítiques de la família; i aquells que ho vulguin donin els seus suggeriments, tant per millorar receptes com per fer-ne de noves (pare, et passo la contrasenya, així que penja receptes!)

3. Que tots aquells que ho vulguin puguin treure una versió més de les mils que corren per internet de receptes. A mi em va bé triar i remenar, si algú en treu profit, fantàstic!

Pels que us pregunteu pel nom del blog, molt senzill. Som una catalana i un turc vivint a Toronto, les nostre influències culinàries són diverses, però marcadament mediterrànies. A casa anem agafant d'aquí i d'allà.

Bon profit! Afiyet Olsun!

Una nota final: en principi aquest blog serà en català, però jo intentaré que en Selim també hi afegeixi les receptes que cuina ell, per tant no us extranyeu si hi trobeu entrades en anglès o turc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada